VORE SPONSORER

Vi er stole over at kunne nævne følgende virksomheder som sponsorer for Als Vikingemarked:

Vi vil gerne sige tak til Dybbøl Efterskole, som hjælper os med lokaler, med adgang til udstyr, og som er en af sponsorerne til vores musik. Besøg deres website her:

https://www.dybboelefterskole.dk

 

 

 

 

 

Vi er stolte af sidste års sponsorer:

 

Vi vil gerne sige tak til Sloth Møller, for hjælp og adgang til udstyr, og for at være en af vore sponsorer der gør det hele muligt. Besøg deres website her:

https://www.sloth-moller.dk

 

 

 

Vi vil gerne sige tak til Sønderborg Kommune, for hjælp og lån af hele området ved Støvlen. Vi er taknemmelige for de muligheder som vi får jeres hjælp til. Uden var det ikke muligt. Besøg deres website her:

https://sonderborgkommune.dk

 

 

 

Vi vil gerne sige tak til ScandBio, for sponsering af brænde. Vi er taknemmelige for de muligheder som vi får jeres hjælp til, og vi kan virkelig sætte en scene med masser af ild og mad over bål. Besøg deres website her:

https://www.scandbio.com/dk

 

 

 

Vi vil gerne sige tak til Linak, for sponsering af de kulturelle indslag under arrangementet. Vi er taknemmelige for de muligheder som vi får jeres hjælp til, og vi kan virkelig sætte en scene med masser af underholdning for vore vikinger og markedets gæster. Besøg deres website her:

https://www.linak.com

 

 

 

Vi vil gerne sige tak til Danage, for sponsering af arrangementet. Vi er taknemmelige for de muligheder som vi får jeres hjælp til, og vi kan virkelig sætte en scene med masser af underholdning for vore vikinger og markedets gæster. Besøg deres website her:

https://www.danage.dk

 

 

 

Vi vil gerne sige tak til Danfoss, for sponsering af arrangementet. Vi er taknemmelige for de muligheder som vi får jeres hjælp til, og vi kan virkelig sætte en scene med masser af underholdning for vore vikinger og markedets gæster. Besøg deres website her:

https://www.danfoss.com

 

 

 

Vi vil gerne sige tak til Sydbank, for sponsering af T-shirt og telte til vore frivillige i forbindelse med arrangementet. Vi er taknemmelige for de muligheder som vi får jeres hjælp til, og vi kan virkelig sætte en scene med masser af underholdning for vore vikinger og markedets gæster. Besøg deres website her:

https://www.sydbank.dk

 

 

 

Vikinger brugte meget træ, og nutidens vikinger køber deres træ hos Bygma. Tak for støtten. Besøg deres website her:

https://www.bygma.dk

 

 

 

Vælg Fleggard når du skal på togt, eller tag bare på togt hos Fleggaard. Det er lige over grænsen, men det føles bare godt for nutidens vikinger at få noget for pengene. Besøg deres website her:

https://www.fleggaard.dk

 

 

 

De moderne vikinger har brug for EL. Og får hjælp og støtte fra elektrikeren fra Broager. Besøg deres website her:

https://www.olesus.dk

 

 

 

Uden mad og drikke duer vikingen ikke. Tag for hjælp og støtte til vores marked. Besøg dem på Facebook:

https://www.facebook.com/thespotcafesonderborg/

 

 

 

Vi siger mange tak for støtten til Lynddahl A/S. Vi er meget gode for jeres støtte til vores arrangement. Besøg deres website her:

http://www.lynddahl.dk